Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт06252019

Last update

Back Вие сте тук:Начало СПОРТ Димитър Мънев и Румен Белезирев с отлично представяне в Колоездачните серии на България
Неделя, 24 Декември 2017 23:46

Димитър Мънев и Румен Белезирев с отлично представяне в Колоездачните серии на България Избрана

Оценете
(3 гласа)

През месец  декември се проведе официалното награждаване на „Българските колездачни серии “ за 2017. Класиране бе сформирано от състезанията през сезона в съотвената дисциплина. 
Две местни момчета успяха да завоюваха челни позиции в планинско колоездене.
Това са Димитър Мънев от Калофер и Румен Белезирев от Сопот. 
Румен завърши втори в категория "Юноши" при  спускачите, а Димитър е трити в категория "Мъже " на дисциплината "Ендуро“, като по-рано през годината той успя да стане и вице-шампион на страната в една от най-атрактивните разновидности на този спорт, а именно  4X.  
 
 
Тази година Румен се състезаваше за клуб „VIVO“, но през  следващия сезон той ще кара за „GRAVITY“ в компания на едни от най-добрите и опитни състезатели в България, което със сигурност ще му даде възможност за развите. 
 
Димитър е част от отбора на „DRAG Zone Racing“ вече трети сезон, като по всичко личи, че там той се чувста добре, което му пога да постига добри резултати през последните години.
Двамата учакват следващия сезон с нетърпение, като със сигурност целите отново са за спечелване на челни позиции в „Колоездачните серии“, Планувани са  и няколко международни изяви в Хърватия, Германия, Австрия, Гърция и Чехия като състезания са част от Спетовните и европейските купи с изключение на тези в Гърция.
 
Прочетена 1084 пъти