Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб04202019

Last update

Back Вие сте тук:Начало СПОРТ ГАЛА ВЕЧЕР ПО ММА
Вторник, 25 Февруари 2014 13:56

ГАЛА ВЕЧЕР ПО ММА

Оценете
(0 гласа)
Професионалното зрелище в смесените бойни изкуства под тепетата MMA Arena 2 се задава със страшна сила и градусите вече скачат до небесата. Следващият двубой, в който напрежението е осезаемо, е този между Виделин Видев и Борислав Тодоров.
Виделин, който ще брани честта на клуба "Lauta Army" и феновете на "Локомотив" Пловдив, е носител на титлата в едно от досегашните издания на аматьорския ММА-формат "Купа Арена" и успешен участник в няколко турнира при аматьорите, преди да премине на професионалния ринг, където до момента записа победа и загуба. Той обаче е твърдо решен да направи статистиката положителна и се зарече, че ще приключи срещата с Борислав по най-убедителния начин – с нокаут.
Задачата, която си поставя Виделин обаче е доста амбициозна. Борислав Тодоров е шампион по борба и бойно самбо, който записа 2 победи в срещите си на профи ринга до момента. Той е изключително атрактивен и взривен състезател, и се очаква челният сблъсък на двамата да вдигне нивото на адреналина на макс.
Другата новина около MMA Arena 2 е, че билетите за шоуто вече са в предварителна продажба в онлайн-магазина MUSKULI.COM, като ще бъдат доставени на нетърпеливите си собственици в четвъртък, когато ще се появят и в Магазин "Мускули" Пловдив на бул. "6-ти септември" № 65 и касите на Спортната зала на ПУ.
 
 
http://plovdivderby.com/
Прочетена 1115 пъти