Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб12092023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Криминално Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров за това вярно ли е, че са задържани братя Галеви: Към момента не разполагам с такава информация
Петък, 07 Март 2014 11:00

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров за това вярно ли е, че са задържани братя Галеви: Към момента не разполагам с такава информация Избрана

Оценете
(0 гласа)
Към момента не разполагам с такава информация, това каза пред Агенция "Фокус" главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров на въпрос - вярна ли е информацията, че са задържани братя Галеви. 
"Ангажирани сме с организирането на охраната на футболните дербита „Левски“ - ЦСКА и „Етър“ – „Локомотив“ /Горна Оряховица/, които ще се проведат в почивните дни", каза главен комисар Светлозар Лазаров.
"Взели сме всички необходими мерки за гарантиране на сигурността на гражданите и опазване на обществения ред. Уточнени са маршрутите за организирано придвижване на феновете преди и след футболните срещи, ще има изграден периметър около стадионите с КПП и филтровъчни пунктове, а на самите стадиони – буфери между привържениците на отделните отбори. Ще се извършват обичайните проверки за забранени предмети /огнестрелни и хладни оръжия, пиротехника и др./ и за алкохол. Малолетни ще бъдат допускани на стадиона само с пълнолетен придружител, след попълване на декларация", каза главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.
Прочетена 2331 пъти