Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт10032023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Криминално Гръцката полиция разпространи личните данни на български лекар, арестуван за детска порнография
Неделя, 04 Май 2014 21:01

Гръцката полиция разпространи личните данни на български лекар, арестуван за детска порнография Избрана

Оценете
(0 гласа)
Гръцката полиция разпространи личните данни и снимки на български лекар-педиатър, арестуван за притежание и разпространение на детска порнография.
 
От службата за борба с електронните престъпления са шокирани от намерените порнографски материали.  По нареждане на районната прокуратура в град Йоанина, днес публикуваха личните данни на Светлозар Захариев, 47-годишен, който от няколко години има кабинет в град Йоанина и много родители са считали българския лекар за добър специалист и са поверявали на него децата си за лечение и наблюдение. 
 
Повече от 6 месеца полицията е следяла поведението на педиатъра. Според шефа на полицията това е зловещ случай на детска порнография. Лекарят е заснемал прегледите на своите пациенти, които пускал в интернет страници за детска порнография, без родителите дори да подозират за това. 
 
Д-р Светлозар Захариев е задържан в кабинета си пред пациентите. В личния архив на педиатъра са намерени шокиращи кадри за изнасилване на 6-месечно бебе. Това е първият случай в Гърция на арест на педиатър за притежение и разпространение на детска порнография.
 
Прочетена 2101 пъти