Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Криминално КОЛА СЪС 105 ПАКЕТА ТЮТЮН ЗАДЪРЖАХА В ЛЕВСКИ МИТНИЧЕСКИ И ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ
Понеделник, 01 Юли 2013 13:12

КОЛА СЪС 105 ПАКЕТА ТЮТЮН ЗАДЪРЖАХА В ЛЕВСКИ МИТНИЧЕСКИ И ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ Избрана

Оценете
(1 глас)

Опел Астра", натоварена със 105 полиетиленови пакета жълтеникаво-кафява суха тревиста маса с външен вид и мирис на тютюн, задържаха при проверка на входа на гр. Левски служители на отдел „Митническо разузнаване и разследване" при Митница Свищов и на РУП Левски. Пакетите са били предназначени за продажба на дребно на Общинския пазар в града. Откритата стока е собственост на две физически лица от ромски произход. Пакетите са иззети по административно наказателен ред, като за случаите е уведомен наблюдаващ прокурор. С цел установяване вида на стоката са взети са проби за анализ в Централната митническа лаборатория в София. След получаване на резултатите ще бъдат образувани досъдебни производства.

В последвали проверки на адреси в гр. Левски е открита още суха тревиста маса с външен вид и мирис на тютюн и 200 къса саморъчно направени цигари. На лицата са наложени глоби с фишове.  

AM

Прочетена 2342 пъти