Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря12062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Криминално Полицията в Казанлък е установила и задържала извършителя на грабеж и палеж на три автомобила от тази нощ.
Понеделник, 30 Септември 2013 09:32

Полицията в Казанлък е установила и задържала извършителя на грабеж и палеж на три автомобила от тази нощ.

Оценете
(1 глас)
Полицията в Казанлък е установила и задържала извършителя на грабеж и палеж на три автомобила от тази нощ.  Извършителят е А.И. на 34 години. Той е задържан в полицейското управление в Казанлък за 24 часа, като работата по случая продължава. 
В 00.11 часа в полицейското управление в Казанлък е получен сигнал за запален лек автомобил в ж.к. „Изток” в града. При посещение на място е установено, че неизвестно лице е извършило кражба на черен суичър от лек автомобил „Фиат” Крома, собственост на 25-годишен мъж от Казанлък. Неизвестният е запалил предната дясна седалка, на която има изгоряло петно ос размери 25 на 25 см. По случая е образувано досъдебно производство. 
В 00.13 часа е получен сигнал за запален товарен автомобил „Пежо” Боксер в ж.к. „Изток”. При пожара автомобилът е изгорял напълно. Образувано е досъдебно производство. 
В 1.46 часа в полицейското управление е получен сигнал за запален лек автомобил „Опел” Аскона, паркиран на ул. „Илинден”. От него е извършена кражба на два броя панели на си ди плеъри. След това автомобилът е напълно изгорял.
 
 
 
 
 
Прочетена 2276 пъти