Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб09302023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Общество Анонс на лазерната самобръсначка Skarp
Неделя, 27 Септември 2015 16:27

Анонс на лазерната самобръсначка Skarp

Оценете
(1 глас)

Новите технологии се използват в най-различни области на човешкото ежедневие. В сайта за потребителско инвестиране Kickstarter се появи нов интересен проект за започване производството на съвременната лазерна самобръсначка Skarp. Това е прибор, който се допира до кожата и при наличието на косъм, внимателно го срязва,като при този процес е невъзможно да се получи изгаряне или нараняване на кожата. Освен това, при използване на Skarp няма кожни инфекции, понеже микробите паразитират именно на наранените участъци на кожата. 

Лазерната самобръсначка Skarp има и много други преимущества: не е необходимо закупуването на скъпи бръснещи глави, не са необходими пяна и лосиони. Процесът протича без усилия и без болка. Създателите на устройството подчертават, че Skarp подобрява екологията и околната среда, понеже вече няма да се налага изхвърлянето на еднократни самобръсначки. За една година се изхвърлят над 2 милиарда пластмасови самобръсначки и консумативи за тях.

Корпусът на Skarp е направен от алуминиева сплав №6061 и може да се използва под душа. Skarp работи с помощта на само една стандарта ААА батерия, която стига за един месец интензивно използване. Лазерът има време на живот 50000 часа и неговото излъчване е безвредно за очите.

https://www.kaldata.com/

Прочетена 2114 пъти