Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Общество Благотворителна инициатива за бъдещи абитуриенти в неравностойно положение набира популярност из социалните мрежи
Неделя, 26 Февруари 2017 18:00

Благотворителна инициатива за бъдещи абитуриенти в неравностойно положение набира популярност из социалните мрежи Избрана

Оценете
(2 гласа)
Десетки млади хора пишат в личните си профили във фейсбук или публикуват в групи, че са готови да помогнат на бъдещите абитуриенти в неравностойно положение. 
Инициативата започна от края на януари и се радва на  все по голям интерес. Идеята тръгва от момиче, което първа дарява роклята си от абитуриентския си бал. Примера и започват да следват други момичета, които също даряват роклите си  от всички райони в страната. 
Все повече млади професионалисти се включват в начинанието, като предлагат да подарят прическа или маникюр. В инициативата се включват и мъжете, които пък предлагат автомобилите си и част от разходите по празничната вечер. 
 
 
 
Радослав Боев разказва, че видял във фейсбук група как момче от Варна предлага автомобила си и решил, че той също 
би могъл да помогне като пише в групата "Карлово".  Споделя, че знае какво е да не можеш да си позволиш мечтаната вечер и би се радвал да помогне на някой, който не може да си го позволи.  Добавя още: "Доброто може да е малко, но да е от сърце".
 
Прочетена 2203 пъти