Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря05222024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Общество Депутатът Веска Ненчева с поздрав към възрастните хора по случай техният празник 1-ви октомври
Понеделник, 01 Октомври 2018 10:50

Депутатът Веска Ненчева с поздрав към възрастните хора по случай техният празник 1-ви октомври Избрана

Оценете
(3 гласа)

Чрез личния си фейсбук профил, народният представител от Подбалкана Веска Ненчева поздрави възрастните хора по случай техния празник - 1-ви октомври:

 
СКЪПИ НАШИ МАЙКИ И БАЩИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ!
 
Приемете моите поздравления по повод 1-ви октомври - Международен ден на възрастните хора.
Този ден напомня, че именно Вие дадохте своята младост, за да съградите България и да я оставите на идните поколения. Достойният Ви живот и безценният житейски опит, мъдростта на годините и стремежът да пазите и предавате истинските семейни и обществени ценности, дават сили, да отговаряме на предизвикателствата на днешния ден.
С болка споделям, че стореното е недостатъчно, че възрастните хора в България днес сте принудени да изживявате незаслужени трудности, а това още повече засилва тежестта на отговорността, която трябва да носим като ваши деца.
Благодаря Ви за всичко, което сте създали в името на по-доброто ни бъдеще, за всичко, което сте опазили за нас, за опита, който предавате на децата и внуците си!
Изразявам искреното си уважение, почит и признателност за грижите, напътствията и обичта, с които продължавате да ни дарявате.
 
Честит празник!
Бъдете здрави и благословени!
 
Веска Ненчева
Народен представител в 44-то
Народно събрание
 
 
 
Прочетена 2193 пъти