Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Общество EVN България предупреждава отново своите клиенти да бъдат бдителни за измами от мними служители на дружеството
Четвъртък, 26 Ноември 2015 13:01

EVN България предупреждава отново своите клиенти да бъдат бдителни за измами от мними служители на дружеството Избрана

Оценете
(0 гласа)

EVN България информира за постъпили сигнали в дружеството от клиенти относно различни опити за телефонни измами oт неизвестни лица. Според постъпилите сигнали клиентите получават телефонно обаждане от неизвестно лице, което се представя за служител на EVN България. Въпросното лице изисква от клиента данни - име на титуляр на партида за електроенергия, адрес, както и информация относно членове на семейството и др. Клиентите на EVN България не са се поддали на опитите за измама и са сигнализирали в телефонния център на компанията. Регистрираните в последния месец случаи са от районите на Димитровград, Хасково, Ямбол. 

EVN България информира, че в случаите, когато компанията актуализира данните на своите клиенти – чрез лично посещение или по телефон – сътрудниците на EVN България се легитимират с име, фамилия и обясняват в детайли повода за посещението или обаждането. Всеки клиент може да извърши проверка за съответния сътрудник по име, фамилия и телефонен номер в денонощния телефонен център на дружеството на тел. 0700 1 7777. 

В допълнение EVN България напомня, че събиране на дължими суми за консумирана енергия или за технически услуги никога не се извършва в брой и на място от техници или отчетници на дружеството. 

EVN България съветва клиентите при всяко съмнение да сигнализират на денонощна телефонна линия 0700 1 7777. Дружеството съветва своите клиенти при подобни опити за измама да сигнализират и МВР. 

ЕVN България
Телефонен център 24 часа в денонощието
0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 - телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.evn.bg
 

Линк към статията: http://www.evn.bg/Medii/20151125preduprejdenie.aspx?lang=bg-BG


Ако не желаете да получавате повече съобщения, моля натиснете тук.Това е автоматично изпратено съобщение, на което не можете да отговорите. Ако желаете да се свържете с нас, моля да използвате следните контакти: 

EVN България
ул. Христо Г. Данов 37

0700 1 7777 (информация)
0700 1 0007 (липса на захранване)
0700 1 0207 (проверка на сметка)
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./" style="color: rgb(17, 85, 204); font-family: arial;" target="_blank">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.evn.bg

Прочетена 2352 пъти