Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Общество Ще има временно затваряне на пътни участъци по време на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България
Петък, 01 Септември 2017 19:49

Ще има временно затваряне на пътни участъци по време на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България Избрана

Оценете
(0 гласа)
Пътищата, по които ще преминава колоната от велосипедисти на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България, ще бъдат затваряни един час по-рано и движението на пътни превозни средства ще бъде забранено, съобщиха от МВР. За да бъдат улеснени пътуващите, ежедневно ще се предоставя предварителна информация за маршрутите на колоездачната обиколка и за часовете, в които пътните участъци ще бъдат затворени, уточняват от пътна полиция.
Обиколката ще се проведе от 2 до 9 септември, а официалният старт ще бъде даден на 3 септември, в 12.30 часа, на площад "Народно събрание" в столицата. След това колоната ще се отправи към градовете Елин Пелин, Златица, Карлово, Сопот и Троян. Вторият етап ще стартира на 4 септември от Троян, велосипедистите ще преминат през Ловеч и ще финишират в Плевен. Отново на 4 септември, в Плевен, ще бъде даден старт на третия етап, като колоната ще поеме към селата Обнова, Стежерово, Ореш и ще финишира в Свищов. На 5 септември колоездачите ще се отправят от крайдунавския град за четвъртия етап, ще преминат през Горна Оряховица и ще финишират в Елена. В старопланинския град участниците ще прекарат деня за почивка - 6 септември. Оттам на 7 септември ще започне петият етап, а колоната ще поеме към село Кортен, Нова Загора, като финишът ще е в Ивайловград. На следващия ден, 8 септември, участниците стартират от Ивайловград, ще преминат през Харманли и ще завършат в Стара Загора. Началото на последния - седми етап, ще бъде дадено в Стара Загора. Колоната ще премине през Чирпан и ще финишира в Пловдив.
 
Прочетена 2260 пъти