Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Бойко Борисов: Щях да съм много по-щастлив, ако всички фондове работеха, ако бяхме спечелили изборите преди година и половина
Петък, 07 Ноември 2014 14:07

Бойко Борисов: Щях да съм много по-щастлив, ако всички фондове работеха, ако бяхме спечелили изборите преди година и половина Избрана

Оценете
(0 гласа)

 Щях да съм много по-щастлив, ако всички фондове работеха, ако бяхме спечелили изборите преди година и половина. Това каза новоизбраният министър-председател Бойко Борисов на официалната церемония по приемственост в изпълнителната власт, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Някои забравиха, че и миналия път бяхме победителите и нямаха никакво основание да правят правителство без първа политическа сила. Оттогава, когато ГЕРБ подаде оставка като управляваща партия, печелим три поредни избора. Това е най-добрата оценка на народа кой, защо и как трябва да управлява”, подчерта Борисов. 

„Благодаря на колегите от Реформаторския блок, АБВ и Патриотичния фронт, от които едни излъчиха министри, други – подкрепа. Видяхте в какви условия трябваше да се направи правителство. Никой от нас не е щастлив и не е доволен. Никой от нас не си представя, че това е най-комфортното, най-доброто или ако не беше зимата и нови предсрочни избори, нямаше да има по-добър вариант”, заяви Бойко Борисов. 
„Всички инфраструктурни проекти спрени, неодобрени програми в Брюксел, пълна загуба на репутация на държавата. Само с Божия помощ можем да се оправим в тази ситуация”, допълни той. 
„Дали е най-доброто това, което изпращаме – поне от страна на ГЕРБ е така. От другите колеги очаквам да положат огромни усилия, защото дотук бяхме от различни партии, с различни програми”, каза новоизбраният премиер Бойко Борисов.
 
ИА ФОКУС
Прочетена 1997 пъти