Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Дядо Коледа раздаде подаръци и в детската хирургия на УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив
Вторник, 24 Декември 2013 12:59

Дядо Коледа раздаде подаръци и в детската хирургия на УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив Избрана

Оценете
(1 глас)
В навечерието на Рождество Христово народните представители от БСП в Пловдив и областта посетиха Детската хирургия в УМБАЛ «Св. Георги». Заедно с народните представители доц. Красимир Мурджев, Захари Георгиев, Кирил Милчев, Светла Бъчварова, Пламен Славов и Маргарита Стоилова гости на децата от клиниката бяха и Дядо Коледа и фокусника Супер Марио.
 Дни преди коледните и новогодишни празници белобрадият старец зарадва децата с лични подаръци – книжки и лакомства. Стихове, песнички и детски смях огласяха отделението, а това е част и от терапията им за оздравяване, споделяха от екипа на завеждащия Детска хирургия доц. Пенка Стефанова лекари и медицински сестри, грижещи се за малките палавници, Народните представители подариха 42-инчов плазмен телевизор, на който малките пациенти ще могат да гледат любимите си филми, както и играчки за детския кът в отделението. 
 В края на тържеството Дядо Коледа, народните представители и изпълнителният директор УМБАЛ "Свети Георги" професор Карен Джамбазов разрязоха голяма торта и си пожелаха здраве и добра година за всички пациенти, лекари и медицински екип.
 
Пресцентър на БСП - Пловдив
Прочетена 1966 пъти