Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Георги Пирински награди победителите във футболен турнир „За купата на БСП с №15”
Неделя, 18 Май 2014 23:14

Георги Пирински награди победителите във футболен турнир „За купата на БСП с №15” Избрана

Оценете
(0 гласа)

Много се радвам да видя как млади хора спортуват и развиват една прекрасна страст - към най-популярната игра футбола. Това каза кандидатът за член на ЕП и бивш председател на НС Георги Пирински, награждавайки победителите в двудневния турнир „За купата на БСП №15”, който се проведе на спортен комплекс „Селект” в Пловдив. Футболистите на  „Южен полъх” спечелиха състезанието и се откроиха с атрактивна и резултатна игра сред останалите 12 отбори. Гостуващият тим от Стара Загора „Берое” стана втори, а купата  връчи кандидатът за евродепутат Стоян Ташков. Капитанът на първите подгласници благодари за чудесно проведеното футболно състезание на организаторите – Младежкото обединение в БСП – Пловдив. Футболистите на „Селект” се наредиха на трето място и получиха купата си от заместник-председателят на Пловдивския общински съвет Георги Търновалийски. Лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов награди най-заслужилия играч на терена – футболиста на „Селект” Спас Топузов. Момчета, много се радвам, че се включихте в турнира, играхте и се състезавахте открито и честно, обърна се председателят на градската и областната структура на БСП. Като гледам това настроение и дух, предлагам да направим турнирът традиционен, допълни той, а спортисти и публика го аплодираха. Той напомни, че датата 25 май е важна и вотът за №15 е вот за шанса и бъдещето на младите хора в България и Европа.

Финалите на пловдивския футболен турнир изгледаха всички млади социалисти от Националното ръководство на Младежкото обединение 

Прочетена 1805 пъти