Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря12062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Мая Манолова: В своята 120-годишна история БСП никога не е имала жена председател, но и никога не е била в такава криза и в толкова трудно положение
Понеделник, 21 Юли 2014 11:26

Мая Манолова: В своята 120-годишна история БСП никога не е имала жена председател, но и никога не е била в такава криза и в толкова трудно положение Избрана

Оценете
(0 гласа)
В своята 120-годишна история БСП никога не е имала жена председател, но и никога не е била в такава криза, и в толкова трудно положение. Това каза в предаването „Здравей, България” по НТВ Мая Манолова, зам.-председател на 42-то Народното събрание.
Според Мая Манолова жените са много по-чувствителни, по-справедливи и по-ефективни в условия на криза: „Би било нормално жена да поведе БСП в тази трудна ситуация. Жените в БСП показахме, че сме бойци, че можем да водим битки, да защитаваме каузи, да водим след себе си хора. Всичко това ще се случи след обсъждане на конгреса в неделя, когато се надявам, делагатите да осъзнават огромната отговорност, която имат не просто за решението за лидер, което ще вземат, но и за бъдещето БСП”.
На въпрос в какви отношения какви са нейните шансове, тя отговори: „Наблюдавах включително и класацията при залозите. От първия момент след двамата кандидати, които се подкрепят от „Позитано” имам трети по големина залог, но това е в кръга на шегата. Абсолютно нормално е. Българската социалистическа партия е важен фактор в българската политика. Тя е най-голямата партия и е нормално е от нея да се интересуват другите, партии, медиите, анализаторите”.
 
ИА ФОКУС
Прочетена 1786 пъти