Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт12052023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Михаил Миков: БСП отива напред с обновена коалиция, с лява платформа и хора, които могат да представляват лява България
Неделя, 17 Август 2014 12:24

Михаил Миков: БСП отива напред с обновена коалиция, с лява платформа и хора, които могат да представляват лява България Избрана

Оценете
(0 гласа)
БСП отива напред с обновена коалиция, с лява платформа и хора, които могат да представляват лява България. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков,предаде репортер на Агенция „Фокус”. За това, как е протекъл самият пленум, Миков обясни, че са обсъдили важните въпроси за Коалиция „Лява България”, за обединението в името на една по-социална България, защото Конституцията, законите дават достатъчно социални решения. „Оттам-насетне ние трябва да дадем на хората прилагане. Прилагане на конституционните норми, за да може България да бъде наистина социална, а това може да го даде само едно ляво представителство”, обясни Миков.
На въпрос, дали Иван Иванов, който е издигнат за водач на листата в Шумен и дали е този, който е бил заместник-министър на МВР за няколко часа, Миков потвърди и допълни, че той е едно от новите лица. „Той беше в тази листа, бил е областен председател. Има и професионални качества, и е човек, който може да води шуменската листа”, обясни Миков.
Попитан, дали тази кандидатура не го притеснява, Миков заяви: „Те не се притесняват, че Ваньо Танов го върнаха на Митниците, мисля, че там беше доста тенденциозна история. Иван Иванов попадна в една повишена компроментируемост в периода, в който беше предложен за заместник-министър. Достатъчно внимателно се запознахме с кандидатурата”, каза още Михаил Миков.
 
ИА ФОКУС
Прочетена 2108 пъти