Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт12052023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Показахме дух на обновление и европейска визия, заслужаваме победата, заяви Георги Гергов
Събота, 26 Април 2014 20:19

Показахме дух на обновление и европейска визия, заслужаваме победата, заяви Георги Гергов Избрана

Оценете
(1 глас)

Левите идеи могат да спасят човечеството от екологична,социална и икономическа катастрофа. Именно левите идеи са за просперитет и творчество на младите хора,  за по-духовно общество. Това каза кандидатът за евродепутат от листата с номер 15  Достена Ангелова-Лаверн при официалното откриване на предизборната кампания в родния й град Пловдив. Само левицата има шанса да промени Европа,  акцентира тя пред симпатизанти и членове на БСП. 

Главното усилие за нас в тази надпревара е да накараме гражданите да разберат, че създаваме Европа заедно и със самочувствие, допълни тя. Като евродепутат г-жа Лаверн ще работи за Пловдив да стане по европейски и по истински. Колегата й в листата на КБ Светлина Йолчева посочи, че от сърце се радва да бъде в града на тепетата и в този изключителен момент призова за обединение около каузата на левицата, която е към промяна на Европа в смисъла на справедлива и социална. Другата пловдивчанка от кандидатите за евродепутати Ия Петкова-Гурбалова акцентира върху личната си  кауза, която  е свързана с бъдещето на младите хора. Като член на ЕП ще отстоявам правото им на справедливост, труд и лично щастие, посочи тя.

Всичките послания на  дамите ще станат реалност, ако на 25 май  гласуваме с номер 15 в бюлетината, изтъкна лидерът на социалистите в Пловдив Георги Гергов. Той сподели впечатленията си от снощното откриване на кампанията на БСП в НДК. Показахме дух на обновление и европейска визия, каквито личат и в нашият фронт офис на пловдивската Главна, каза той преди да пожелае на всички здраве късмет и победа. Кафе Европа ще е основно място за срещи и диалог с гражданите в града на тепетата по време на цялата предизборна кампания.

Нина Чавдарова 

Прочетена 1859 пъти