Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря12062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика БСП-София иска радикални промени в партията
Сряда, 18 Юни 2014 21:54

БСП-София иска радикални промени в партията Избрана

Оценете
(0 гласа)
БСП - София препоръчва на Регионалния съвет да се набележат мерки за радикални промени в подобряване организационното състояние на основните партийни организации и засилване на влиянието сред различните слоеве на столичното население, съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Градската организация на партията приема анализа за резултатите от проведените евроизбори и оценява като незадоволителни постигнатите резултати от тях. В тази връзка партийната организация счита за необходимо да се проведе съвещание със столичния партиен актив, на което същият да бъде информиран за резултатите от „Евроизбори - 2014" и актуалната политическа обстановка.
От БСП - София смятат, че за постигане на успешни резултати на предстоящите парламентарни избори е целесъобразно да настъпят промени и обновление в ръководните органи на партията, включително и чрез провеждане на пряк вътрешнопартиен избор. Предлага се в бъдещата дейност да се предприемат мерки за коренна промяна в подходите и начина на вземане на решения, при формиране политиките в Българската социалистическа партия.
От партията искат насрочване на конгрес, на който да се направи оценка за участието на БСП в управлението на страната и работата на правителството, както и да се приеме предизборна платформа, коалиционна форма и резолюция на конгреса, за успешното участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори.
 
Прочетена 1802 пъти