Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика ВЕСКА НЕНЧЕВА:ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕМ ПРОБЛЕМИТЕ СИ И ТЯХНОТО РАЗРЕШАВАНЕ КЪМ НАС САМИТЕ
Неделя, 14 Септември 2014 00:23

ВЕСКА НЕНЧЕВА:ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕМ ПРОБЛЕМИТЕ СИ И ТЯХНОТО РАЗРЕШАВАНЕ КЪМ НАС САМИТЕ Избрана

Оценете
(1 глас)

"Трябва да обърнем проблемите си и тяхното разрешаване към нас самите" - това каза кандидат-депутатът на левицата Веска Ненчева на среща с жителите на село Иганово.  "Можем да стоим, да си говорим за онова, което искаме да ни даде държавата и нищо няма да се промени. Осъзнайте, че всички знаещи, четящи и  грамотни хора могат да помогнат на самите себе си, на децата си"-добави Ненчева по повод облакванията на много от присъстващите, че не ги искат на работа във ВМЗ, защото нямат образование.

Паулина Кирова, която също е в листата на левицата за 17МИР  разясни възможностите за професионално обучение и развитие , които младите имат чрез програмите за младежка заетост.

На срещата присъстваше и Председателят на БСП-Карлово Манол Манолов, който припомни как от предприятие пред фалит ВМЗ се превърна в работещо и подсигури работа на още 400 новоназначени. "Трябва да продължим да работим за разкриване на нови работни места, а не да се изпада в ситуации, в които голяма част от населението разчита само на социални помощи" - каза Манолов.

 

Прочетена 2815 пъти