Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон05292023

Last update

Back Вие сте тук:Начало ФАКТИ Личности София Петрова от Карлово с номинация за „Успелите деца на България“ на фондация „Димитър Бербатов“
Сряда, 30 Януари 2019 17:54

София Петрова от Карлово с номинация за „Успелите деца на България“ на фондация „Димитър Бербатов“ Избрана

Оценете
(14 гласа)
Малката спортистка София Петрова от спортен клуб "Триатлет" - гр. Баня с ръководител Иван Попов е номинирана за талантливо и успяло дете на фондацията „Димитър Бербатов". Лъчезарната 12 годишна госпожица, възпитаничка на ОУ „Св. св. Кирил и Методий" - гр. Карлово е горд член на "Клуб 2018" с богат набор от високи постижения.
 
 
Топ 5 постижения, за които е номинирана:
 
1. Първо място, златен медал и титла "балкански шампион" - момичета, родени 2006 г. - Балканско първенство по триатлон - Охрид (Македония), 15-16 септември 2018 г.  
Състезанието е от календара и с наредба на Българската федерация по триатлон. Проведе се с участници от над 20 държави. София финишира първа и при момчетата в нейната възрастова група. 
2. Първо място, златен медал и титла "държавен шампион" - момичета, родени 2006 г. - Открито държавно първенство по триатлон, основна дистанция - СОК „Камчия“, 8 септември 2018 г. 
Състезанието е от календара и с наредба на Българската федерация по триатлон. 
София финишира на първо място не само в своята възрастова група, но и при момичетата в две по-горни възрастови групи - родени 2004 и 2005 г. 
3. Първо място, златен медал и титла "държавен шампион" - момичета, родени 2006 г. - Открито държавно първенство по триатлон, спринтова дистанция - Русе, 15 юли 2018 г. 
Състезанието е от календара и с наредба на Българската федерация по триатлон. Страхотно състезание с безапелационна победа.  
4. Първо място - момичета, родени 2006 г. - Международен турнир по триатлон "Купа "Пловдив" – Три Екстрийм“ - Пловдив, 5 август 2018 г. 
Състезанието е с наредба на Българската федерация по триатлон. 
5. Първо място и купа „Марин Маринов“ - момичета, родени 2006 г. - Национален турнир по крос триатлон за купа „Марин Маринов – Николай Попов“ - Баня, 3 юни 2018 г. 
Състезанието е от календара и с наредба на Българската федерация по триатлон. Купата е преходна, за високи постижения като цяло. 
 
Награждаването ще се извърши на официална церемония прeз 2019 г., на която ще присъства Димитър Бербатов. Кога точно – зависи от броя номинации, които ще постъпят за обработване и за оценяване от журито, както и от възможностите на Димитър Бербатов да бъде в страната. Датата ще бъде обявена допълнително след приключване на периода за номиниране, освен ако не се определи напълно сигурно по-рано.
 
Бутонът АПЛОДИСМЕНТИ, който се намира в края на всяка одобрена номинация, отразява само харесване, подкрепа и популярност, но не влияе на оценяването по никакъв начин! 
 
 
Прочетена 4000 пъти