Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ 34 девойки се явиха на кастинг за конкурс-спектакъл „Царица на розата“ Карлово 2023
Петък, 17 Март 2023 15:52

34 девойки се явиха на кастинг за конкурс-спектакъл „Царица на розата“ Карлово 2023 Избрана

Оценете
(1 глас)

Медия

34 девойки се явиха на кастинг за конкурс-спектакъл „Царица на розата“ Карлово 2023 г., който се проведе на 15 март в зала „Васил Караиванов“. Комепетентно жури в състав: Димитър Бакърджиев – скулптор; Румен Стоянов – ръководител на театър „Елена Снежина“, Петя Найденова – началник на отдел „Образование и култура“; Лиa Каменова – дизaйнер, представителки на Асоциация „Царица на розата“ и Kристина Балкова – фотограф, оцени момичетата, като им задаваше непринудени въпроси, свързани с техните мечти, представи за живота, мироглед и възпитание. Журито определи 16 красиви и артистични девойки, които да продължат в надпреварата за престижната титла.
    Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов лично поздрави всички участнички в кастинга и им пожела успех в предстоящия конкурс.
    Дългогодишен член на журито сподели, че в изминалите 20 години никога не са изразявали желание за участие толкова много момичета. Община Карлово отправя своята благодарност към Асоциация „Царица на розата“ и тяхната инициатива, която неимоверно допринесе за насърчаването на девойките да се престрашат и да се запишат на предварителния кастинг.
Прочетена 442 пъти