Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт06062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ 61 СТРЯМСКА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА СЕ ВКЛЮЧИ В ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НАВОДНЕНИЕТО В КАРЛОВО
Вторник, 23 Август 2022 17:22

61 СТРЯМСКА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА СЕ ВКЛЮЧИ В ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НАВОДНЕНИЕТО В КАРЛОВО Избрана

Оценете
(2 гласа)

Днес, 23 август, по искане на кмета на Община Карлово, 25 военнослужещи от формированието за овладяване и преодоляване на последствията при бедствия от 1 механизиран батальон и батальона за логистично осигуряване на 61 Стрямска механизирана бригада, със старши - старши лейтенант Ивайло Тянчев с транспортна и инженерна техника, се включиха в ликвидиране на последствията от наводнението в град Карлово. Общ ръководител и координатор на модула е подполковник Димитър Иванов – командир на батальона за логистично осигуряване. Военнослужещите оказват съдействие на общината за почистване на най - засегнатите райони на града, сред които професионална гимназия по ЖП транспорт „Христо Смирненски” и кризисния участък на дере „Меден дол”. 

Формированието ще продължи да действа до окончателното ликвидиране на последствията от наводнението и при необходимост има готовност да се включи с допълнителен личен състав и техника.

 

Източник/ 61-ВА Стрямска Механизирана бригада

Прочетена 828 пъти