Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет03012024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Бойците на кудо клуб “Фаворит” Сопот заминаха за Малта
Четвъртък, 01 Февруари 2024 10:09

Бойците на кудо клуб “Фаворит” Сопот заминаха за Малта Избрана

Оценете
(5 гласа)

Медия

Кметът на община Сопот изпрати кудо състезателите в Малта с пожелание за нови победи

Трима младежи, състезатели по на спортен клуб „Фаворит“ Сопот, излетяха снощи за Малта. Там бойците ще участват в Европейското първенство по кудо. Часове преди да отпътуват за далечната страна кметът на община Сопот Станислав Стоенчев лично отиде да изпрати момчетата. 

На Златин Радев, Виктор Ганчев и Атанас Атанасов градоначалникът пожела първо да се върнат живи и здрави и да донесат медали. „Гордеем се с нашите младежи и стискаме палци за нови спортни победи. Възлагаме големи надежди на тях и благодарим за добрата подготовка на треньора им Радослав Цанков. Като кмет, родител и човек, който е обществено ангажиран, винаги съм подкрепял и ще подкрепям спорта по всякакъв начин“, коментира Станислав Стоенчев.

Трите момчета са ученици в ПГ „Ген. Владимир Заимов“ Сопот. Те тренират усилено и във времето са показали висока дисциплина и професионално ниво.

За това свидетелстват десетките призови купи и медали, които бойците са завоювали на национални състезания и републикански шампионати, уточниха от гимназията. 

Европейското първенство в Малта ще се проведе на 4 февруари 2024 г.

Успех, бойци!
 
Пресцентър на Община Сопот
 
 
Прочетена 878 пъти