Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет05232024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Бойците на кудо - клуб "Фаворит" участваха в престижен международен лагер по кудо
Четвъртък, 27 Юли 2023 10:16

Бойците на кудо - клуб "Фаворит" участваха в престижен международен лагер по кудо Избрана

Оценете
(2 гласа)

Медия

Бойци от кудо клуб Фаворит взеха участие в престижния международен лагер KWU. Те имаха възможността да се докоснат до знанията и уменията на президентът на Световната федерация по Кудо – джукучо шихан Кеничи Осада - носител на 7-ми Дан, спечелил открития шампионат на Япония  през 1985, 1986, 1989, 1992 и шампион на Японското първенство по категории през 1984, 1987 и 1989 г. и неговите ученици Риота Азума – 3-ти Дан, Дайдоджуку HQ Шихан-дай, световен шампион по Кудо, азиатски шампион по Кудо, носител на приз за доминация в 3 класа на Япония и Риота Онодера – световен шампион по кудо през 2023 г. ще предават своите знания на участниците в лагера. Специален гост-треньор на лагера беше и шихан Семи Шилт – шампион на Glory Grand Slam 16 man tournament, световен шампион на Glory, четирикратен K-1 гран при шампион, K-1 световен шампион, трикратен носител на титлата King of Pancrase и двукратен световен абсолютен Кудо шампион.
Участниците в лагера  присъстваха и на гала вечерта SENSHI 17, където станаха свидетели на зрелищни битки между елитни бойци от повече от 15 държави.
Бойците от Кудо клуб “Фаворит” споделиха, че са натрупали опит и нови знания в бойния спорт кудо и са могли да се срещнат със световните измерения на това бойно изкуство.
 
Величка Люртова
 
 
Прочетена 543 пъти