Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Читател сигнализира за лошото състояние на пътен участък, който води към индустриалната зона на град Карлово
Неделя, 01 Май 2022 22:28

Читател сигнализира за лошото състояние на пътен участък, който води към индустриалната зона на град Карлово Избрана

Оценете
(1 глас)

На редакционната поща получихме сигнал от наша читателка Ваня Дойчинова, тя ни написа: 

“Пиша  ви по повод влошеното състояние на пътят водещ към индустриалната зона на град Карлово. В района се намират доста фирми, чиито работници ежедневно преминават по това трасе, което е цялото в дупки, някои от тях наподобяват ями.

 

След изминалата зима дупките стават все по големи, не ми се мисли сега след идващите дъждове какво ще се случи.

 

Аз работя във фирма, която се намира там, миналата седмица минавайки с колата си опитвайки се да избегна дупките се оказа, че съм счупила амортисьор.” 

 

 

Припомняме, че за нередности по пътищата може да сигнализирате в сайта на Агенция Пътна инфраструктура

 

•  е-mаil:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  официалната интернет страница на АПИ

•  адрес: София 1606, бул, "Македония" №3

   телефон: 02/ 9173 27902/ 9173 246

Подадените предложения и сигнали се регистрират, след което се извършва проверка по случая. Желателно е да посочвате подробна информация, свързана с вашето предложение или сигнал. Това ще даде възможност за предприемане на своевременни действия за подобряване на достъпа до услуги и постигане на по-високо качество на предоставяните услуги.

 

Информация за гражданите

Предложенията и сигналите, включително сигнали за нарушения, свързани с предоставяните от Агенция „Пътна инфраструктура" административни услуги, могат да бъдат подавани и на гише деловодство в Агенция „Пътна инфраструктура" от 9.00 ч. до 17.30 ч., както и във всяко от Областните пътни управления на съответните адреси в страната.

Отговор на постъпилите предложения и/или сигнали ще получите в нормативно определените срокове след извършване на проверка на информацията в предложението и/или сигнала.

Всеки сигнал, които не е от компетентността на Агенция „Пътна инфраструктура", ще се препраща до институцията, за която се отнася, като подателят на сигнала се уведомява на посочения от него адрес.

Агенция „Пътна инфраструктура" гарантира конфиденциалност, лоялност и коректност по отношение на получената информация и личните данни на гражданите. В Правилника за структурата, дейността и организацията на работа на Агенция „Пътна инфраструктура" са предвидени мерки и е осигурена защита на данните, включени в информационната система на агенцията.

От агенцията информират, че анонимни сигнали и оплаквания не се разглеждат.

 

Сигнали за неуредици на територията на община Карлово могат да бъдат подавани и на: 

 

На тел.0335/54688 и gsm 0893406152 или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./за  улеснение можете да ползване контактната форма/ ще може да се обаждате, за да съобщите за неуредици с разбити шахти, тротоари, боклуци от строежи, неправилно паркиране на тревни площи, свободно движещи се животни и други безобразия на територията на Община Карлово.

Прочетена 1225 пъти