Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет03012024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ „Дибидюс Коледен нюз“ ще усмихне Вашата Коледа
Неделя, 25 Декември 2022 14:43

„Дибидюс Коледен нюз“ ще усмихне Вашата Коледа Избрана

Оценете
(0 гласа)

Медия

Коледният брой на „Дибидюс Нюз“ е вече тук и чудесно би допълнил чинията с баклава, питката с късмети, някоя и друга сармичка и каквото още (тематично) ви дойде на ума.

Гледайте ни, за да разберете повече за забавната страна на Коледа и Нова година, как се празнува по света и у нас, тоест в Карлово и Самоков, какви са актуалните коледни тенденции, изразени не в снимки на трапези и ястия, а във вицове. И разбира се, какви са смешните новини към днешна дата. Евентуално и прогноза за времето, с която би се сборила всяка бяла мечка.

Този брой е необичаен, защото водещият Мишо Паничерски покани за свой гост жената, която е като 3 в 1, но без захар – Зоя Станкова. Този път тя няма да слага забрадката на кака Сийка, нито ще вади топката на Маг Касандра, а ще разкаже за едно ново и планувано начинание, за което повече ще научите във видеото.

Гледайте ни до самия край, защото нашият коледен поздрав тази година е от младите и талантливи изпълнители Виктория Асенова и Емин Ал Джунейд и тяхната дуетна песен „Baby It's Cold Outside“.

 

Обичайните заподозрени, които остават едни и същи по всяко време на годината и за всеки празник са: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.
 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

Прочетена 490 пъти