Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ „Дибидюс Нюз“ на 50, не години – предавания!
Неделя, 24 Април 2022 10:02

„Дибидюс Нюз“ на 50, не години – предавания! Избрана

Оценете
(6 гласа)

Медия

Юбилей! В празничния Великденски брой „Дибидюс Нюз“ става на 50! Не 50 години, а на 50 предавания! Какво друго да кажем тук, освен стареят, но се смеят!

В този брой на гости на Мишо е Лео Кадели - създател на сдружението “Приятели, помагайте”. За какво си говорят ще разберете от видеото!

Как‘ Сийка я намерихме в село Белчин, в търсене на динозаври и от нея ще научим, какво „работи“ една комшийка. Отиде в самоковско и забрави да се върне… Подозираме, че ще има преговори пред нотариус между „Karlovo News” и „Самоков 365“, че все някак трябва да си я поделим тази жена!

Маг Касандра, която пък някъде се покри, се обади да и приготвим студиото. Каза да измием, да проветрим и да извадим нафталина от казана. Това и самите ние не знаем – защо… Но я очакваме!

В този ред на мисли, дори ние самите можем да гадаем... На предаване! И да съобщим, че звездите, камерите и микрофоните са подредени във фигура, която подсказва неизбежен "Гаф парад".

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски - водещ, Зоя Станкова – репортер (в ролите на как‘Сийка и маг Касандра), Костадин Атанасов - режисьор и Христо Дановски – оператор и монтаж.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона, както и на „Самоков 365“.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

Прочетена 487 пъти