Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет05232024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ „Дибидюс Нюз“ превзема нови територии
Неделя, 10 Април 2022 11:53

„Дибидюс Нюз“ превзема нови територии Избрана

Оценете
(2 гласа)

Медия

Брой 49 на забавното предаване "Дибидюс Нюз" е отново тук! Смехът, остава гарантиран, а гаф парадът неизбежен!

В този брой ще ви изненадаме с тяхното териториално и медийно „разширяване“, тъй като „Дибидюс Нюз“ влиза в тесни приятелски взаимоотношение с още една медия - „Самоков 365“. Надграждаме регионалните отношения с национални!

Мишо Паничерски отново ще ни заведе под отчет забавните новини и обичайната за уикенда доза смях, а кака Сийка ще се включи на живо от град Самоков, за да ни разкаже, какво се случва там и как се стигна до това териториално разрастване на предаването.

Гаф парадът, дори без предсказанията на маг Касандра, можем да ви уверим, че ще пречупи всякакви граници и никой от екипа на предаването няма да носи отговорност, ако получите мускулна треска от смях!

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски - водещ, Зоя Станкова – репортер (в ролите на как‘Сийка и маг Касандра), Костадин Атанасов - режисьор и Христо Дановски – оператор и монтаж.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Прочетена 742 пъти