Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ "Дибидюс Нюз" пуска смях и олио на промоция
Събота, 19 Март 2022 09:50

"Дибидюс Нюз" пуска смях и олио на промоция Избрана

Оценете
(7 гласа)

Медия

Брой 47 на забавното предаване "Дибидюс Нюз" е тук и, разбира се, носи със себе си смях, забавни моменти и много настроение.

Гледайте, за да разберете, какъв е новият бизнес на екипа и какви подобрения могат да се направят на един казан, как и кога кацна (Не се разби!) самолета на кака Сийка и къде е сега тя, какви са прогнозите на Маг Касандра - защо очаква Вашите CV-та и каква е тази отворена гореща линия!?

Какви са кратките новини, които влизат в ефир и какво не влиза!? И, дали времето на "Дибидюс Нюз" е истинско, защото на тях прогнозата им я носят щъркелите! Лично! Следователно, колкото повече щъркели, толкова повече време, че дори ако щете и ракиено! 

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 
Прочетена 522 пъти