Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт11282023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ "Дибидюс Нюз" се готви за коронация
Понеделник, 09 Май 2022 19:49

"Дибидюс Нюз" се готви за коронация Избрана

Оценете
(3 гласа)

Медия

Екипът на "Дибидюс Нюз" посреща новите кандидатки за Царица на розата - 2022.

Мерки в сантиметри, мерки на думите, мерки на поведението бяха взети и на водещия Мишо Паничерски, но дали той ще появи на конкурса? Не! Както разбрахме от "жълтата" преса, вече не влиза във възрастовата граница, както и мераклийката как' Сийка.

Двамата остават извън всякакви класации, освен, ако не са смешни. Но пък в коронация за вицове, гаф паради и комични случки никой не може да ги бутне от първото място! Там, обаче, не слагали корони, а ушанки! Ама, каквото е, нали има нещо на главата и призово място!

Гледайте, за да разберете и на кастинги за какъв конкурс отива кака Сийка, а също и каква е смешната страна на новините от цялата страна.

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.
 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Прочетена 705 пъти