Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб05282022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ „Дибидюс Нюз“ в клас! Онлайн, защото е модерно!
Събота, 15 Януари 2022 15:32

„Дибидюс Нюз“ в клас! Онлайн, защото е модерно! Избрана

Оценете
(3 гласа)

Медия

2022 година се очертава интересна за комичния екип, нарамил не пушка, а смях през рамо и тръгнал от компютър в компютър да води хората към революцията на смеха…

Както ще видите, предаването претърпя творчески промени, а през новата година ще добива и нови „форми“ – все забавни, каквито са и хората, които го създават.

Всички верни зрители от днес нататък ще могат да се наслаждават и на чисто новата ни рубрика „Премеждията на как‘Сийка“. Ще ви срещнем с колоритния образ на как‘Сийка в различни ситуации, на необичайни места и в компанията на разностранни хора.

В този клип ще видите една продукция на „Дибидюс Нюз“ – „Премеждията на даскалица Сийка по време на онлайн обучението“. Разбира се, как‘Сийка продължава да бъде Зоя Станкова, а интересния диалог дължим на нейните онлайн ученици – Мишо Паничерски, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

В този брой победителят от играта на „Дибидюс Нюз“ и любимата марка козметика за коса „VH by Vladislava”бе изтеглен от самата Владислава Христозова. Гледайте клипа, за да разберете кой печели подарък по избор и с какво продължаваме нататък…

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

Прочетена 433 пъти