Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт12052023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ „Дибидюс Нюз“ в компанията на млад талант от Карлово
Събота, 26 Март 2022 20:20

„Дибидюс Нюз“ в компанията на млад талант от Карлово Избрана

Оценете
(3 гласа)

Медия

Брой 48 на забавното предаване "Дибидюс Нюз" е отново тук! Смехът, разбира се, е гарантиран, а гаф парадът неизбежен!

В този брой ще ви срещнем с едно талантливо младо момиче от Карлово, което всички ние познаваме от музикалната сцена – Дани Илиева, която е част от голямото семейство на "Карловойс". Тя ще разкаже за музиката, семейството, хобитата си.

Гледайте, за да разберете още кой ще помага на Мишо Паничерски и ще бъде новият водещ в шоуто. Водещ, който е толкова добър в повторенията, че шоуто може не само да свършва, но и да започва с гаф парад.

Ще разберем и в какво се е забъркала отново кака ви Сийка и къде е в момента. Отдават и се приключенията на тази жена! Ние мислим, че сади картофи, а тя… На разни други места! 

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Прочетена 454 пъти