Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Карлово се обособи като тренировъчен център на конгломерата LG за тракторите LS за цяла Източна Европа /ВИДЕО/
Вторник, 22 Ноември 2022 15:16

Карлово се обособи като тренировъчен център на конгломерата LG за тракторите LS за цяла Източна Европа /ВИДЕО/ Избрана

Оценете
(1 глас)

Медия

   Сатнет е официален представител на Южнокорейската марка трактори LS за България, Гърция, Румъния, Сърбия, Молдова, Косово, Македония и Кипър вече 12 години. Компанията, съвместно със своите партньори успя да се наложи на пазарите като водещ лидер на селскостопанска техника за земеделците и техните стопанства. Целта е не само да се подобри качеството на обслужване на клиентите на Сатнет, но и да се използва възможността за промотиране на град Карлово като бизнес и туристическа дестинация.

 
Благодарение на доверието, което САТНЕТ са изградили с партньорите през годините на съвместна работа, стартират този проект за обособяването на Карлово като тренировъчен център за LS трактори за цяла Източна Европа.
   На този етап обучнието се провежда веднъж годишно, но от фирмата имат план за в бъдеще да зачестят взаимните професионални срещи. 
Професионалното обучение от инжинерите на корпорацията LSMtron е съчетано с ежедневни разходки из Старинно Карлово и историческите забелижителности на нашият град. Целта е гостите да имат възможност да се запознаят с историята и културата на България.
 
Прочетена 3230 пъти