Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет03012024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметът на община Сопот Станислав Стоенчев връчи грамоти и парични награди на състезателите от спортен клуб кудо „Фаворит“
Вторник, 06 Февруари 2024 14:23

Кметът на община Сопот Станислав Стоенчев връчи грамоти и парични награди на състезателите от спортен клуб кудо „Фаворит“ Избрана

Оценете
(1 глас)
Кметът на община Сопот Станислав Стоенчев връчи грамоти и парични награди на състезателите от спортен клуб кудо „Фаворит“, които на Европейско първенство по кудо за деца и юноши, проведено на 03- 04.02.2024 г., в гр. Пембрук, Малта, грабнаха I-во и II-ро място.
За пореден път състезателите на местния клуб показаха своя талант и хъс за победа и представиха достойно родния Сопот и България. 
 
Грамота за цялостен принос и развитие на кудо спорта в община Сопотполучи и треньорът на кудо клуб „Фаворит“ Радослав Цанков. "Благодаря Ви, че прославихте Сопот. Гордея се с Вас. Като кмет винаги ще работя за развитието на спорта в общината", каза Стоенчев. Кметът пожела здраве и нови успехи на спортистите и техния треньор.
 
 
 
 
 
 
 
Източник: Община Сопот
 
Прочетена 211 пъти