Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт05112021

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметството на с. Столетово спечели проект за подобряване на детската среда
Събота, 27 Февруари 2021 12:21

Кметството на с. Столетово спечели проект за подобряване на детската среда Избрана

Оценете
(1 глас)
С. Столетово С. Столетово

 

Кметът на карловското село Столетово, Мирослав Колев, сподели в социалните мрежи, че селото е сред одобрените Националната кампания „Чиста околна среда 2021“ и обявения от Министерството на околната среда и ПУДООС конкурс на тема: „Обичам природата и аз участвам“, а проектът е: „Детство мое, реално и вълшебно“. 

 

“С този проект целим да обновим и подобрим жизнената среда в центъра на селото. Обновена и модерна детска площадка, с която да създадем съпричастност и ангажираност на родителската общност и жителите на селото към опазване и облагородяване на средата, в която живеят нашите деца.

Проектът е на стойност 9969,00 лв. и след реализирането му ще имаме едно обновено място на подрастващото ни поколение, чрез изграждане и обновяване на детската площадка в центъра.” - Мирослав Колев 

Кметът изказа благодарност за подкрепата на Светлозар Янков, председател на ВМРО Карлово и общински съветник в ОбС – Карлово.

“Казвал съм, казвам го отново, ако подкрепата и промяната започне от малките населени места, то България ще пребъде!” - допълни още Колев.

Прочетена 252 пъти