Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт05112021

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТ С ПОБРАТИМЕНИЯ НА КАРЛОВО ГРАД ВЛАДИМИР В РУСИЯ
Петък, 26 Март 2021 18:14

МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТ С ПОБРАТИМЕНИЯ НА КАРЛОВО ГРАД ВЛАДИМИР В РУСИЯ Избрана

Оценете
(1 глас)

 

 

 

 

 

 

Младежкият център в Карлово стартира работа по проект „Бъдещето-това сме ние“ с побратимения на Карлово град Владимирв Русия. Проектът е финансиран от президентския фонд на Русия и се управлява от "Владимирския Евроклуб". В проекта са включени всички побратимени градовеот Русия, Беларус, Германияи България.  

Град Владимир е побратимен с Карлово от 2018 година и този проект ще допринесе за укрепване на партньорството и засилване на междукултурния обмен между градовете.

По проекта предстоят конкурси за есе, видеоклип и фотографии за младежи16-35 години, които да представят забележителностите и  красотата на своя град, а през август ще бъде партньорският форум в град Владимир. В периода март - юни 2021 младежите ще участват в поредица онлайн срещи и семинари по проекта. На първата онлайн среща взеха участие ръководителят на Младежкия център, Цветина Захарлиева, и цариците на розата и лавандулата -  Яна Цветкова и Виктория Трифонова, като в работа по групи трябваше да представят забележителностите на града ни.

 
Прочетена 498 пъти