Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт11282023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Момчето с лъвско сърце Максим Ялнъзов в "Дибидюс Нюз"
Петък, 01 Юли 2022 11:25

Момчето с лъвско сърце Максим Ялнъзов в "Дибидюс Нюз" Избрана

Оценете
(2 гласа)

Медия

Екипът на "Дибидюс Нюз" посрещна момчето с лъвско сърце - талантливият Максим Ялнъзов. Едно момче от Варна, чиито талант отдавна е надскочил всякакви териториалните граници и покорява различни кътчета на страната. 

Първият онлайн гост в предаването ни, който посрещнахме през отминалата седмица в Карлово - заменихме морето с Балкана, но смехът си остава на макс, независимо дали вълните го носят или върховете го издигат. Усмивката е важна толкова, колкото са важни хората, коит я създават!

Какво си казаха с Мишо? Какво изпя Макси и коя е дуетната му половинка? Имаше ли изненада от кака Сийка? Времето беше ли благоразположено към нашия екип? Колко дълго можем да се смеем заедно? Гледайте новия брой на "Дибидюс Нюз", за да отговорим на всички Ваши въпроси!

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.
 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Прочетена 837 пъти