Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт06062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Областна администрация Пловдив откри горещ телефон за координация на доброволците за Карлово
Петък, 09 Септември 2022 14:24

Областна администрация Пловдив откри горещ телефон за координация на доброволците за Карлово Избрана

Оценете
(1 глас)

Областна администрация – Пловдив откри днес горещ телефон за координация на доброволците и фирмите, които искат да се включат в почистването и възстановяването на най-пострадалите населени места от наводненията, съобщи областният управител Ангел Стоев.

 

Номерът е 0879 182 250 и ще работи денонощно. Той ще бъде публикуван на сайта на Областната управа и Община Карлово.

„Благодарим на хората от цялата страна, които през последните дни помагаха на пострадалите домакинства. Във почистването на домовете се включиха повече от 1000 души. Очакваме стотици хора да се включат и през двата почивни дни, затова е необходимо да направим ефективно разпределение по населените места“, коментира областният управител.

В момента има нужда от помощ в Богдан, Каравелово и Слатина, необходима е не само от работна ръка, но и малка техника, която да може да се използва в почистването на дворовете като багери тип „бобкат“ и ръчни колички. Има нужда и от лопати и кофи.

„Моля ви преди да тръгнете към населените места да се обадите на телефона и да получите насочване след наша координация с Община Карлово“, призова Ангел Стоев.

 

Източник/ KarlovoPress

Прочетена 260 пъти