Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт11292022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Община Карлово бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“
Вторник, 10 Май 2022 15:08

Община Карлово бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“ Избрана

Оценете
(2 гласа)
Екип от пет девойки, ученички в 8-ми клас на СУ „Васил Левски“, се включи в ръководството на Община Карлово в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от „Джуниър Ачийвмънд България“. Тазгодишната кампания се проведе под мотото „Силата на един екип“.
   Ивона Големджийска, Стела Трифонова, Надя Даскалова, Анна-Мария Враджева и Симона Цачева заеха ръководните позиции на кмета, председателя на Общински съвет, заместник-кмета и секретаря на Община Карлово. Като екип те участваха в ежедневната работа на всеки един от ръководителите в Общинската администрация и се запознаха с дейността и функциите на местната власт.
     В зала „Васил Караиванов“ председателят на Общински съвет Карлово - Доньо Тодоров представи дейността и местния законодателен орган.
    Кметът д-р Емил Кабаиванов прие момичетата в кабинета си и приветства желанието им да се запознаят директно с дейността на ръководния екип на Общината. Той ги запозна с примери от практиката и им пожела да бъдат инициативни, да не се отказват от целите си и да обичат града и страната.
   Сертификатите за участие в инициативата „Мениджър за един ден“ връчи лично г-н Хенрик Мюнте – юридически съветник на президента на Конфедерацията на норвежките работодатели, който в днешния ден бе на работно посещение при кмета на Общината.
 
Източник/ Обшина Карлово
Прочетена 403 пъти