Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт11292022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Община Карлово инициира предпразнично почистване
Петък, 15 Април 2022 17:01

Община Карлово инициира предпразнично почистване Избрана

Оценете
(1 глас)

По повод предстоящите светли празници, служители от общинска администрация почистиха няколко района в Карлово – парк „Водопад“, парк „Христо Проданов“ и парк „Беш бунар“. Инициативата е апел към гражданите на общината да се погрижат за пространствата, които ни заобикалят. Нека заедно с пречистването на душите си за светлия празник създадем уют и красота на местата за отдих и разходка, да озарим природата на Карлово.

Чистият град, приветливите улици и междублокови пространства са не само пример за нашите деца, а и атмосферата, която подхожда на възрожденския ни град.

Ръководството на Община Карлово призовава всички, които обичат града си, мястото където живеят да проявят отговорност и грижа, за да посрещнем заедно Възкресение Христово с чисти сърца, чисти домове, в чист и приветлив град.

Общината се ангажира да подсигури чували и ръкавици за доброволците, както и извозването на събраните отпадъци. Материалите могат да се вземат всеки делничен ден от гише № 2 в Информационния център, от 08:15 до 17:00 часа. Добре е да бъде упоменато мястото, което ще се почиства, за да се предвиди маршрутът за последващо извозване на събраните отпадъци.

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР НА 

ОБЩИНА КАРЛОВО

0335/54-598

Прочетена 366 пъти