Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб05282022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка с нов треньор
Понеделник, 17 Януари 2022 18:18

ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка с нов треньор Избрана

Оценете
(1 глас)

ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка за пролетния полусезон с нов старши треньор – Николай Домакинов от Пловдив, бивш футболист на „Ботев“ /Пд/Преди началото на тренировъчната дейност на 17 януари, Управителният съвет на клуба се срещна с футболистите и им постави целите и задачите за предстоящия полусезон.

Членът на УС и отговорник за представителния отбор – Веселин Божков, приветства футболистите от името на президента на клуба д-р Емил Кабаиванов и им пожела здраве, успешна учебно-тренировъчна и спортно-състезателна дейност. По традиция, талисманът на отбора Христо Обрейков (Чарли) лисна менче с вода за късмет.

С отбора се разделиха футболистите: Антон Огнянов, Веселин Бакърджиев, Георги Ставрев, Георги Славчев, Антоан Василев. Ръководството на клуба им благодари за досегашната работа и им пожела успехи в новите клубове.

Новопривлечени футболисти в отбора са вратарят Диян Вълков /от ФК „Левски“ Лом/, Стоян Славков /от ФК „Севлиево“/ и Ерай Карадайъ /от „Левски“ Крумовград/. До края на подготовката, в ОФК „Левски Карлово“ се очаква да пристигнат и други състезатели.

 

 

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР НА ОБЩИНА КАРЛОВОТел. 0335/ 54-598

Прочетена 212 пъти