Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет01202022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Открита бе обновената детска градина „Ана Козинарова“ в град Клисура
Сряда, 12 Януари 2022 20:25

Открита бе обновената детска градина „Ана Козинарова“ в град Клисура Избрана

Оценете
(1 глас)

С водосвет за здраве и благоденствие бе открита изцяло обновената детска градина „Ана Козинарова“ в град Клисура. На тържеството присъстваха кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, председателят на ОбС Карлово Доньо Тодоров, кметът на град Клисура Генка Тодорова, заместник-кметовете Антон Минев, Данка Зидарова-Люртова и Николай Цветков, както и секретарят на община Карлово - Стефан Стефанов.

Директорът на детското заведение Мария Каменова изказа своите благодарности към кмета д-р Кабаиванов и целия екип от специалисти, които са работили за реализирането на проекта по реконструкция, ремонт и оборудване на детската градина. Сградата е изцяло реновирана, с изградена нова топлоизолация. Извършени са основни ремонтни дейности на покривната конструкция, подовите настилки, спалните помещения, занималните, санитарните помещения и кухненския блок. 

Д-р Кабаиванов поясни пред всички присъстващи, че за този проект с осигурените по него европейски средства, се работи от няколко години, за да бъде днес той реалност. Според него удовлетворение от постигнатите резултати е възможността да се отглеждат и възпитават деца в такива прекрасни условия.

 

Пресцентър/ Община Карлово

Прочетена 69 пъти