Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ ПГ "Ген.Вл.Заимов" гр.Сопот взе участие по национална програма "Иновации в действие"
Събота, 10 Юни 2023 12:09

ПГ "Ген.Вл.Заимов" гр.Сопот взе участие по национална програма "Иновации в действие" Избрана

Оценете
(1 глас)

 

В дните от 7 до 9 юни 2023 г. ученици, учители и директора от иновативна ПГ „Ген.Вл.Заимов“ гр.Сопот гостуваха на иновативна Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм гр. Казанлък по НП „Иновации в действие“.
Участие взеха и училищата партньори Професионална гимназия по туризъм “Проф.д-р Асен Златаров“ гр. Кърджали и Професионална гимназия по мениджмънт и хранителни технологии гр. Плевен. 

 

След посрещане на гостите, бе представено училището домакин от директора Антони Илиев и заместник-директора по учебна дейност. Програмата включваше и посещение на парк "Розариум" и исторически музей. На следващия ден бяха представени два иновативни урока от ученици от специалностите Електронна търговия и Екскурзоводско обслужване в музея на Чудомир и Казанлъшката гробница.
„Етерични масла“ бе темата на третият иновативен урок, представен от ученици от специалност Организация на хотелиерството.
Благодарим на колегите от иновативна Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм гр. Казанлък за гостоприемството, за споделените добри педагогически практики и незабравимите емоции.

 

 

 

Прочетена 531 пъти