Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Ръководство и синдикати във ВМЗ: Обстановката в завода е спокойна, съсредоточаваме усилията си върху производствените задачи и социалния пакет
Сряда, 17 Август 2022 10:49

Ръководство и синдикати във ВМЗ: Обстановката в завода е спокойна, съсредоточаваме усилията си върху производствените задачи и социалния пакет Избрана

Оценете
(3 гласа)

Ден след като в Министерството на икономиката и индустрията се проведе среща между служебния министър на икономиката и индустрията Никола Стоянов и представители на КТ „Подкрепа“ и КНСБ,  във ВМЗ-Сопот се проведе среща между ръководството на завода и представители на двете синдикални организации.

На срещата,  която премина в дух на разбирателство и взаимно уважение, бяха обсъдени проблемни и актуални въпроси. 

В хода на разговорите бе констатирано, че обстановката в завода е спокойна и че сключените договори се изпълняват в срок. 

Ръководство, синдикати и работници съсредоточават усилията си върху производствената програма, както и върху изпълнението на строителната програма, която новото ръководство съвместно със синдикатите започна - така че да бъдат подобрени осезателно условията на труд, бе решено по време на срещата. 

Обединени са и усилията на всички по отношение на подобряване организацията на работа и повишаване производителността на труда. 

Синдикати и ръководство бяха единодушни, че работата по изпълнението и разширяването на социалния пакет в завода, както и спазването на Колективния трудов договор ще продължи.  Те излязоха от срещата обединени и уверени, че поставените цели ще бъдат изпълнени в името на това ВМЗ да е стабилен и да се развива.

Прочетена 1325 пъти