Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет09292023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Разкриват гише в Карлово за регистриране на коли, могат да го ползват и хора от областта
Петък, 29 Април 2022 17:29

Разкриват гише в Карлово за регистриране на коли, могат да го ползват и хора от областта Избрана

Оценете
(1 глас)

Гише за регистриране на моторни превозни средства ще бъде разкрито на 3 май в Районното управление на полицията в Карлово, съобщиха от областната дирекция на МВР.

  Всеки жител с постоянна адресна регистрация на територията на Пловдивска област може да се възползва от възможността за изготвяне на дубликат на изгубено или повредено свидетелство за регистрация на МПС част II,  прекратяване на регистрация на автомобил с пловдивски регистрационен номер или за промяна на собственост. Друга услуга, която ще бъде предоставяна, е издаване на транзитни номера за придвижване в страната на нерегистрирани моторни превозни средства.

Приемът и обработката на документите ще става от понеделник до петък от 8,30 до 12 ч. и от 13 до 16.00 ч.

Очаква се новоразкритото гише в Карлово да стопи малко опашките пред КАТ-Пловдив, където всеки ден десетки се редят да регистрират коли.

Автомобилите, за които се предвижда идентификация, е необходимо да преминат съответната проверка през каналите в сградата на сектор „Пътна полиция” в Пловдив.

 

Източник/ 24plovdiv.bg

Прочетена 2115 пъти