Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет12022021

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ СТРЕМЦИ ОТНОВО ПОБЕДИТЕЛИ
Четвъртък, 04 Юни 2020 11:54

СТРЕМЦИ ОТНОВО ПОБЕДИТЕЛИ Избрана

Оценете
(1 глас)
Продължава отличното представяне на отборите на 61 Стрямска механизирана бригада в състезанията между формированията от Сухопътните войски по военно-приложни спортове. След завоюваните първи места в състезанията по дуелна и щафетна стрелба и „Най-добър снайперски тим”, Стремци завоюваха първо място и в комплексното класиране в шампионата по военен трибой на Сухопътни войски, който се проведе от 01-03.06.2020 г. на УП „Сливница”.
След оспорвана надпревара отборът на 61 Стрямска механизирана бригада зае първо място в дисциплините крос 4000 и 8000 м. и второ място в хвърлянето на граната в цел.
В комплексното класиране при жените редник Яница Тодорова от втори механизиран батальон завоюва призовото първо място. Съотборничката й редник Радост Чипова от батальон за защита на силите зае първо място в индивидуалното класиране по хвърляне на граната.
Младши сержант Пламен Николов от самоходен артилерийски дивизион се представи изключително добре в комплексното индивидуално класиране при мъжете, като зае второ място.
Класиралите се на призовите места отбори и военнослужещи бяха наградени от бригаден генерал Валери Цолов – Заместник-командир на Сухопътните войски, който благодари на всички участници за спортменския дух и им пожела бъдещи успехи.
 
Прочетена 701 пъти