Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт12052023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ "СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА" в Карлово - най- новият проект на ХИЛДА КАЗАСЯН и Плевенска филхармония.
Четвъртък, 14 Септември 2023 08:04

"СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА" в Карлово - най- новият проект на ХИЛДА КАЗАСЯН и Плевенска филхармония. Избрана

Оценете
(1 глас)
"Да послушаме кино" е нашата първа програма, включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза "Кристална лира" за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство. След този успех, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

 Концерт-спектакъл, който ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти - "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", филмите на Чарли Чаплин ("Модерни времена") и много други.
Проектът включва поредица с избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове.
На сцената освен Плевенска филхармония, под диригентството на Борислав Йоцов и солистите ХИЛДА КАЗАСЯН , ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ВАСИЛ ПЕТРОВ са и едни от най-добрите джазови музиканти:

Живко Петров - пиано
Христо Йоцов - барабани
Димитър Карамфилов - контрабас
Михаил Йосифов - тромпет
За още по-силно въздействие на концертите ще присъства мулитедия, подготвена специално от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов, специално за случая.
❗️ ❗️ ❗️
????Място: Читалище "Васил Левски"
???? Дата: 09 октомври 2023г.
⏱ Час: 19:00ч.
✅ Билети можете да закупите от:
* Онлайн в мрежата на Ивентим:  https://www.eventim.
bg/…/svetovnoto-kino-v…/performance.html
* На касата на читалището
за информация: 0879 944 998; 0898 293 951
Деца до 6 г. Влизат без билет и без право на място.
Прочетена 531 пъти