Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт11292022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Търгът за събиране на средства за малкия Милен започна
Понеделник, 14 Март 2022 10:46

Търгът за събиране на средства за малкия Милен започна Избрана

Оценете
(3 гласа)

Третото издание на футболния турнир в памет на Димитър Янев-Яната приключи. Финалният сблъсък беше между отборите „Нежна е нощта“ и „Орлите“, като след изпълнение на дузпи „Нежна е нощта“ се окичиха със златото.

Второ място в турнира взеха „Орлите“, а до тях на почетната стълбичка се наредиха „Бакарди“ с третото място.

Наградите на победителите бяха връчени от синовете на Яната - Атанас Янев и Илиян Янев.

Поради влошеното време и минусовите температури много от хората не успяха да присъстват на терена и се наложи търгът за фланелките и портрета на Левски да бъде леко видоизменен – ще се проведе онлайн, във фейсбук за периода от 14.03 до 18.03. Краят на търгът ще е на 18.03 в 10.00 часа, а началната цена в наддаването е 10 лв.

В търга може да се включите чрез този линк: https://www.facebook.com/iliankito/posts/10223776479979012

Припомняме, че турнирът винаги е бил с кауза, тази година каузата е подпомагане на малкия Милен от Карлово, който страда от аутизъм и се нуждае от спешни вливки в чужбина. За съжаление, сумата е непосилна за семейството и тук е момента да покажем, че сме хора и да помогнем.

„Благодаря на всички участници, че студеното време не се оказа пречка и проведохме този турнир за поредна година! Яната се гордее с нас, сигурен съм!“, сподели организаторът на турнира и гордост на баща си Илиян Янев и добави по повод търга „Приканвам всички от близо и далеч, да се включат, за да може Милен да има едно нормално и прекрасно детство!Ще съм благодарен на всеки, който сподели публикацията, за да може да достигне до повече хора!“

 

Автор: Зоя Станкова

Прочетена 519 пъти