Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт11292022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Тази неделя „Дибидюс BREAKING Нюз“
Неделя, 01 Май 2022 13:48

Тази неделя „Дибидюс BREAKING Нюз“ Избрана

Оценете
(7 гласа)

Медия

След като предаванията прескочиха петдесетака, не мислете, че екипът на „Дибидюс Нюз“ е помъдрял и улегнал, съвсем не! С напредване на възрастта, тоест на броят предавания, екипът все повече се развихря и завихря, а и продължават да са все така щури и млади по дух!

В този брой на гости на водещия е Петър Тричков (34kov) – млад талант от Карлово, с амбиции и мечти за своето бъдеще. Рапърът, който иска да каже нещо на хората. Какво е то, гледайте в предаването!

А, след госта си, Мишо Паничерски остана отново сам. Няма Белчин или Самоков. Няма Карлово или Сопот. Няма Космос или Вселена. Никъде по радарите не са засечени жените от „Дибидюс Нюз“. Как‘ Сийка я няма. Маг Касандра я няма. Зоя Станкова дори не е тук. Оказа се, че положението тази, а и следващите седмици е театрално и се получи малко ситуация  3 в 1, тези трите сега били Амалия. Ние, екипът, съвсем се объркахме, с колко всъщност жени работи тази медия и кои са те!?

 

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона, както и на „Самоков 365“.
 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

 

Прочетена 701 пъти