Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Веска Ненчева: Днес е празник, но в една част от Родината ни, хората бедстват...
Сряда, 06 Септември 2023 11:18

Веска Ненчева: Днес е празник, но в една част от Родината ни, хората бедстват... Избрана

Оценете
(1 глас)
Днес е празник, но в една част от #Родината ни, хората бедстват, така както преди една година невиждан ужас преобърна живота на хората в нашия #КарловскиКрай. 
 
България чества своето Съединение!
Честит да е празникът ни!
Преди 138 години предците ни показаха и доказаха, че можем да сме обединен народ в името на националното добруване и величие.
Въпреки това, изпитанията пред българите не спират.
 
Днес е празник, но в една част на #Родината ни, хората бедстват, така както преди една година невиждан ужас преобърна живота на хората в нашия #КарловскиКрай.
 
Устояхме, защото бяхме заедно, защото цяла България се притече на помощ. Заедно, рамо до рамо, хиляди доброволци, от всички краища на родината ни. Всеки помагаше с каквото може и колкото може. Цяла България беше #Богдан, #Каравелово, #Слатина.
 
Вчера бедствието сполетя #Царево, #Лозенец, #Ахтопол, #Арапя. Днес Цяла България е Царево, Ахтопол, Лозенец, Арапя. Отново заедно рамо до рамо ще се справим. Вече се организират първите групи за помощ от нашия край. Заедно сме! Защото сме българи! Защото в най - трудните моменти се обединяваме и нищо не може да ни спре!
Прочетена 263 пъти